BBB… Ehhh Buik, billen, benen?

BBB... Ehhh Buik, billen, benen?

 

First thing that comes to mind? Zo benieuwd!

Mijn bedrijf heet dus BBB-VA. Best een tijdje over nagedacht. Even wat hulplijntjes ingezet voor inspiratie qua naam en toen dit gekozen. Het bekt wel lekker vond ik. Kwam mijn moeder daarna met het logo van de Boeren Burger Beweging, dat het logo er wel iets ervan weg heeft Whhaaa ‘I choose to ignore that’.

De 3 B’s staan dus voor Bakker Business Boost. Ik kwam er pas later achter dat Tineke Zwart de Business Boost Academy heeft. En bij Anne Quaars staat BBB voor Big Bold Brave. Kijk, dat vind ik alleen maar leuk. Super inspirerende vrouwen.

Weer een ander zei gelijk: Buik Billen Benen (ja de vriendin in kwestie runt een sportschool). Een man zei trouwens: Buik Billen Borsten… Ook prima. Als het maar blijft hangen J (niet de lichaamsdelen natuurlijk, maar de naam).

Ik dacht ook aan Bekwaam Behulpzaam Bewust…

Mijn moeder heette Betty Bakker Bel, ook BBB. Vond ik ook een mooi linkje.

Ik kwam er pas later achter dat VA (Virtual Assistant) misschien niet echt de juiste term is voor hetgeen ik doe. Ik heb niets tegen de term Assistent. Maar dekt het de lading? Ik ben niet alleen uitvoerend, maar ook aansturend en kan op management en strategisch niveau meedenken. Zoals je misschien ik een andere post hebt gelezen heb ik de neiging ‘laag in te vliegen’. Deed ik dat nu weer?

Misschien paste dan eigenlijk Virtual Professional beter. Of Online Business Manager? Die functie gaat mij heel prima af. En ik help ook andere ondernemers met het opzetten van hun bedrijf.. ben ik dan een (Interne) Business Coach?

Nu zag ik laatst een droomvacature: Client Happiness Officer, oeh YES hoe leuk is die? Deze was mij ook op het lijf geschreven. Oei wat nu.

Dat heb je dus als je van veel markten thuis bent.. hoe maak je dan de keuze?
Gelukkig heb ik ook leoniekebakker.nl gedeponeerd..

En toen liet ik het los. Ik heb nog nooit veel waarde gehecht aan titels en ik ga daar nu niet mee beginnen. Ik ben steeds in ontwikkeling en daar hoef ik er niet persé een label op te plakken. Uiteindelijk kiezen mensen voor je voor je persoonlijkheid en je kwaliteiten.

Maar toch even nieuwsgierig….  Waar denk jij aan bij BBB? Laat het me weten!

Delen op sociale media.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *