Hallo, Ik ben Leonieke.

Kan ik even met mijn toverstafje zwaaien en alles a-la-minute voor jou oplossen? Nou... bijna. In onze kick-off wordt de eerste grote stap gezet en een plan gesmeed. En al in de eerste weken voel jij de last van je schouders glijden. Door met mij samen te werken haal je een professional in huis die al heel vlot door heeft, waar jij nog winst kan behalen. En dat levert jou snel resultaat op. Daarbij ga je een samenwerking aan met een prettige en energieke persoonlijkheid; ik sta jou met raad en daad bij en stimuleer je om te floreren in je business. Door mij in te zetten krijg jij de 'mind space' die jij nodig hebt om te blijven groeien in je business en je toch vrijer te voelen... en dat voelt toch wel een beetje als 'magic'!

Woorden die bij mij passen: zelfstandig en pro-actief, betrokken, betrouwbaar, energiek, daadkrachtig, sociaal, tikkeltje perfectionistisch, positief.

Passie.

Voor mij telt bovenal de klik. Wie ben jij en wat maakt dat jij doet wat je doet? Wat is jouw drive en waarom? Jouw werk is betekenisvol en heeft een positieve impact op anderen. De vorm kan verschillen, maar jij werkt vanuit jouw passie en brengt de wereld iets waardevols: daar draag ik graag aan bij. Jouw potentieel maximaal benutten, door effectiviteit, helderheid en structuur te creëren is mijn talent. Verder heb ik een dingetje met taal: positief formuleren en communiceren met impact, zodat je mensen echt bereikt, vind ik iets moois. Ook andere talen vind ik prachtig; ik spreek naast Nederlands goed Engels en kan ook met Duits, Frans en Spaans aardig uit de voeten. Ik ben zelf altijd op zoek naar mogelijkheden om te leren en door in mijzelf te blijven investeren heb ik de afgelopen jaren een grote persoonlijke – en professionele ontwikkeling doorgemaakt. Zelfbewustzijn heeft mij al veel gebracht. Ik word enthousiast als ik anderen ook kan ondersteunen om ‘next level’ te gaan. Het maken van een echte verbinding en creëren van een goede balans in werk en privé voor jou én voor mij hoort daarbij.

Change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end.

Ondernemen.

Net als jij heb ik een grote behoefte aan groei en daarom volg ik steeds nieuwe trainingen en coachingstrajecten. Met bouwjaar 1977, ben ik inmiddels ouder dan mijn eigen moeder ooit is geworden. Ik realiseer me dat ik alles uit mijn leven wil halen. Leven vanuit vertrouwen in plaats van angst. Herkenbaar? In 2020 besloot ik het roer om te gooien. De organisatie waar ik al 10 jaar werkte was uitgegroeid tot een grote multinational en mijn werk daar was ‘klaar’. Geweldig om aan het succes bij te dragen, nieuwe collega’s te trainen en grote internationale klanten en accountmanagers te ondersteunen, maar ik wilde meer persoonlijke impact leveren. Werken vanuit intrinsieke passie. Klanten écht helpen hun bedrijf te laten groeien, meer impact te leveren en meer (financiële) vrijheid te creëren. Midden in de corona-crisis startte ik het traject aan de VA Business Academy en sinds 2021 ben ik ondernemer. De vrijheid en uitdaging van het ondernemen, maar ook het schakelen met andere ondernemers en van elkaar leren, vind ik geweldig.  

A life lived in fear is a life half lived.

Skills.

Ruim 22 jaar heb ik mij gecommitteerd aan de groei en professionele verbetering van (internationale) bedrijven: van zakelijke dienstverlening en ICT tot personal care products, cosmetics en food industry. Ik heb CEO’s en salesmanagers ondersteund, maar heb zelf ook meerdere teams geleid. Marketing, project- management, accountmanagement, customer experience en inside sales, maar ook analyse en processen opzetten en verbeteren. You name it. Het was maar net waar de behoefte lag binnen het bedrijf. Deze brede ervaring zet ik nu graag in voor JOUW bedrijf. Ik ben praktisch en resultaatgericht. Zorgen dat jij zo efficiënt en prettig mogelijk werkt en het team optimaal samenwerkt, zodat jij kan shinen. 
Ik ben ervaren in het managen van verschillende projecten, maar ik blijf ook een teamspeler die graag een centrale en verbindende rol vervult. Op mij kan je rekenen. Hard werken om doelen te behalen hoort erbij, maar er is altijd ruimte voor plezier en humor. 

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Leven.

Naast Online Business Manager ben ik de gelukkige moeder van zoontje Ties (2014) en getrouwd met Bas. Mijn familie en vriendenkring zijn voor mij heel belangrijk. Een bewuste lifestyle met gezonde voeding, meditatie en beweging zoals yoga, fitness en tennis houden mij fit en energiek. Maar ik geniet ook van bourgondisch feestjes met eten, muziek en dans en een heerlijk glaasje wijn. Ik heb jarenlang genoten van mijn uitdagende jobs, mooie reizen en had een loei-drukke sociale agenda. Naast mijn full-time baan gaf ik groepsfitness lessen Body Combat en Body Jam. Kortom: ik was altijd iets té druk en nam te weinig tijd voor mijzelf. Altijd maar doorgaan. Herkenbaar?  In 2010 kreeg ik een burn-out en werd letterlijk tot stilstand gedwongen. Dit liet mij reflecteren en evalueren en dit proces heeft mij heel veel geleerd: dit nooit meer! Luister naar je intuïtie en bewaak je energie en grenzen. Leer hulp te vragen én te accepteren. Hard werken is prima, zolang je doet waar je blij van wordt en bewust bezig bent. Keuzes durft te maken. Leven vanuit intrinsieke motivatie. Ik heb mijzelf opnieuw uitgevonden en mijn versie 2.0 is bewuster en energieker dan ooit. Door coaching en door altijd positief in het leven te staan, sta ik nu in mijn kracht en ben ik in balans. Mijn ervaringen hebben mij waardevolle inzichten gegeven, waarmee ik ook graag anderen help. 

Working hard for something you don’t care about is called stress. Working hard for something you love and believe in is called passion – Simon Sinek

 

Mijn kwaliteiten als Online Business Manager.

Na het gymnasium ging ik tot ieders verrassing naar het HBO. Dat paste beter bij mijn praktische en commerciële instelling. Na mijn studie International Business & Languages verhuisde ik naar Amsterdam en ging het bedrijfsleven in. Meestal kwam ik binnen met de ene functie titel en vertrok ik na een paar jaar met een compleet andere. Van secretarieel medewerker tot Operational Manager en van commercieel medewerker naar European Marketing Manager bijvoorbeeld. Dat is tekenend voor mijn manier van werken. Als ik voor een bedrijf mogelijkheden zie om te groeien, dan doe ik daar wat mee … of dat nu toevallig bij mijn ‘functie’  hoort of niet. Ik startte als zelfstandig VA (Virtual Assistant), maar ik ontdekte direct dat dit de lading niet dekt van wat ik voor jou kan betekenen. Ik richt mij niet op één uitvoerend specialisme, maar ben een all-round sparringpartner, die jou op management niveau ondersteunt en ontzorgt.  Dat is zo mooi aan het werken als Online Business Manager: echt het verschil maken door groeikansen te verzilveren en jou te helpen next level te gaan. Ik ga voor kwaliteit; inhoudelijk, maar ook qua service en betrokkenheid. Na verschillende langdurige vaste samenwerkingen, besloot ik dat ik meer ondernemers wil helpen om hun week met een positief gevoel af te sluiten, met mooie resultaten en rust in hun hoofd. Om na een ontspannen weekend, de week weer te starten met frisse zin en vol energie om de toekomstplannen uit te voeren.

Zo is mijn programma “Super Vision” ontstaan.

Opleidingen, cursussen en trainingen.

Uit beweging ontstaat energie.
Daarom blijf ik persoonlijk en professioneel in beweging.
Ik heb o.a. de volgende opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd:

The Feminine Vortex – Suzanne Beukema
NLP Master Practitioner – Mind Academy 2023
Your Roadmap 2023 – Michael Pilarczyk
ELEVATE – Optimaal benutten online tools – Ingrid Staal 
High Level Sales One Day Intensive – Suzanne van Schaik
Ondernemen vanuit je hart – Madelon Rijkers
Laser Focus Bedrijfsgroei – Josiene Borgers/ Winning Impact
RTT Rapid Transformational Therapie – Romy Nijkamp
Transformers Mastermind & Winstgevende sales funnels -Tineke Zwart
High level VA – Business Academy van Daniëlle Leuvering
Spirit Junkie Masterclass Digital – Gabby Bernstein
Cursus Bewust bij mezelf, Energie & Intuïtie, Ziel in je zaak, Vrouwelijk potentieel – Intrinsik Coaching
Spanish for Business – Interlingua Malaga, Spain
Prince II Foundation (Project Management) – ICM Opleidingen
International Business and Languages – Heao INHolland
Murmellius Gymnasium

Feminine Leadership – Suzanne Beukema
NLP Master Practitioner – Mind Academy 2023
Your Roadmap 2023 – Michael Pilarczyk
ELEVATE – Optimaal benutten online tools – Ingrid Staal 
 Je Zaak voor Elkaar- Veronique Prins
High Level Sales One Day Intensive – Suzanne van Schaik
Ondernemen vanuit je hart – Madelon Rijkers
Laser Focus Bedrijfsgroei – Josiene Borgers/ Winning Impact
RTT Rapid Transformational Therapie – Romy Nijkamp
Transformers Mastermind & Winstgevende sales funnels -Tineke Zwart
High level VA – Business Academy van Daniëlle Leuvering
Spirit Junkie Masterclass Digital – Gabby Bernstein
Cursus Bewust bij mezelf, Energie & Intuïtie, Ziel in je zaak, Vrouwelijk potentieel – Intrinsik Coaching
Spanish for Business – Interlingua Malaga, Spain
Prince II Foundation (Project Management) – ICM Opleidingen
International Business and Languages – Heao INHolland
Murmellius Gymnasium

"Ik voel me echt gedragen in onze samenwerking"
Als business manager is Leonieke mijn rechterhand én chef strategie & klantbeleving. Ik heb duizend procent vertrouwen in haar en voel me echt gedragen in de samenwerking. Ze is een sparringpartner op strategisch niveau en denkt aan dingen waarvan ik niet eens wist dat ik dat ik ze nodig had, maar die f*#%ing nodig zijn voor het bedrijf. Ze is een wizard in projectmanagement en met haar expertise ontfermt zich over alles wat buiten het inhoudelijk stuk van de trainingen en coaching valt. Ze bekijkt het vanuit een organisatorisch, maar ook commercieel en communicatief oogpunt. Ruststokers is nu een professioneel bedrijf, met grootste resultaten. Ieder jaar overstijgen we de toch best ambitieuze doelen. Niet alleen qua omzet (we gaan voorbij de 275K dit jaar), maar ook in rust, focus en werkplezier. Ik had dit niet gekund zonder haar.
Linde Nieman
Neuropsycholoog en CEO
Ruststokers BV
"Leonieke was echt een cadeau in mijn bedrijf"
Het ging hard met  The Copy Revolution ... and I needed back-up badly. Leonieke zorgt voor overzicht en structuur, zodat dat ik mij op coaching en content creatie kon focussen, maar ze denkt ook mee hoe het groter, beter en slimmer kan. Zij was echt een cadeau in mijn bedrijf en wat TCR nu is, is onlosmakelijk met haar verbonden. The Revolutionairy Writing Retreat en Secrets of High Level Copy Writing Lunch events waren half niet zo magisch geweest zonder haar organisatietalent en zorg voor iedereen. The Secret Headquarters, mijn online database voor klanten is eindelijk in de lucht gekomen en ik kreeg de ruimte om echt na te denken over de volgende stappen in mijn bedrijf. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor wat zij voor mij en mijn bedrijf heeft betekend; haar inzet, luisterend oor en al het extra wat zij mij heeft gegeven.... ze is een prachtig mooi mens en goud waard.
Lotte van den Broek
Copy Revolutionair - Schrijfcoach
The Copy Revolution
"Ze is er één uit duizenden."
Als je klant zegt: ‘wat een geweldige rechterhand heb jij!’ dan kan ik dat alleen maar beamen Leonieke is mijn business manager en partner in excellence in customer experience. Hierdoor kan ik me inhoudelijk focussen op mijn klanten en meer op de CEO-stoel gaan zitten. Ik vertrouw haar 100% in de klanten communicatie; ze weet het altijd precies de juiste ‘tone of voice’ te brengen. Ze is slim, ervaren en zeer bekwaam in het managen van mijn back-office en nog veel meer, maar het is vooral het diepe vertrouwen en begrip, haar nieuwsgierige geest en haar warme hart wat ik waardeer. Ik vind het geweldig dat zij ook zo veel aan ontwikkeling doet en ik weet dat we samen de business kunnen laten groeien en bloeien. Ik ben dankbaar dat zij dit avontuurlijke pad van ondernemerschap met mij bewandelt! Ze is er één uit duizenden.
Elizabeth Van Den Bergh
Speaker and Leadership coach
In The Arena BV
"Leonieke is een A-speler"
Leonieke is een A-speler en ik ben echt super blij met haar; ze heeft mij geholpen Spiritual Rebel te professionaliseren, we hebben het team strak neergezet, processen geoptimaliseerd en customer-experience next level gebracht door zowel intern als extern het concept ‘beleving’ echt te omarmen. Ik werk minder tijd in mijn bedrijf en meer áán mijn bedrijf. Ik ervaar meer rust en ruimte om nieuwe coach programma’s en o.a. een Marketing Mastermind : the Growth Tribe te bedenken en lanceren. We hebben het omzetdoel flink opgeschaald, terwijl zij er als ‘Flow Rider’ voor zorgt dat er bij mijzelf, mijn klanten en het team zo min mogelijk tussen het wal en het schip raakt en iedereen lekker in de flow kan blijven. Is efficiëntie. Is fijner werken. Is blijer team. Is blijere klanten.
Alex van der Werf
Menselijke Marketing
Spiritual Rebel
"Ze ziet razendsnel wat je business nodig heeft."
Leonieke is absoluut je vrouw als de achterkant van je bedrijf toe is aan een stevige upgrade. Ze ziet razendsnel wat je business nodig heeft, maar hecht er vooral aan dat je zelf tot inzichten komt en keuzes maakt. Geen one size fits all suffe adviezen. Ze is een gedroomde sparringpartner en een kei om ook je team mee te nemen in de aanscherpingen. Ik vond het bij vlagen behoorlijk confronterend, en precies daardoor weet ik dat ik bij haar aan het goede adres ben geweest. Ik ben vooral heel veel niet meer aan het doen. En de paar dingen die overblijven heel goed. Kwaliteit en aandacht. Ik heb superveel van haar geleerd en ze heeft me op een aantal hele wezenlijke zaken ver vooruit geholpen. Juist in team en scherpe keuzes op kosten.  Dit had ik nodig. Daar ben ik je forever dankbaar voor.
Digna Brand
Uurtje-factuurtje? Nee joh!
Freelance to Freedom
"Leonieke is een dame met pit"
Het was vanaf het begin af aan duidelijk dat jij een goede versterking was voor het team en dat het wel goed zat met je commerciële vaardigheden. Als ik jou mag omschrijven: passie, dame met pit, gedetailleerd, gaat voor het maximale, gevoel voor commercie, nauwkeurigheid en kritische blik. Mede door jou is het bedrijf uitgegroeid tot de global marketleader in onze branche. Ik heb veel respect voor je dat je gaat voor jouw droom.
Gerben van Boeijen
Head of Sales EMEA IRCA/Dobla
Dobla / IRCA Group
"Door haar kon ik 10 x zo snel groeien."
Door de samenwerking kon ik 10 keer zo snel groeien en mijn proces doorlopen! Het managen van mijn to-do's en mijn team, kostte me veel tijd. Tijd die ik liever besteedde aan dingen waar ik energie van krijg. Leonieke ontzorgde mij in business- en team management. Met haar als Online Business Manager kreeg ik meer ‘mindspace’ en ruimte voor nieuwe ideeën en ging de productiviteit omhoog. Dat maakte de investering, die toch best spannend was, zeker waard. Uiteindelijk heb ik mijn bedrijf voor een geweldig bedrag over kunnen dragen aan iemand anders en kon ik kiezen voor een nieuw pad.
Simone Plukkel
Coach in het maken van je eigen online trainingen
Pluk Leren, JEUVIE, SPROET
"Leonieke luistert écht naar je."
Leonieke is krachtig, eerlijk, recht door zee en altijd in ontwikkeling. Punctueel en georganiseerd, maar ook attent. Zij luistert écht naar de ander en het is heel fijn hoe zij de dingen altijd zo mooi kan verwoorden en precies de goede snaar weet te raken in elke situatie.
Kim Rijnaarts
Eigenaar - De Zwemjuf
Acquapole Benelux - Zwemles op Maat
"Goed advies, warm, open en behulpzaam."
Leonieke is warm, open en behulpzaam. Ze had waardevolle input voor mijn website teksten. Ik zag er tegenop om Social Media in te zetten voor mijn bedrijf, omdat ik juist minder uren met mijn mobiel bezig wil zijn. Haar advies hierin hielp mij om het van een andere kant te bekijken, waardoor ik een weloverwogen keuze hierin heb kunnen maken die bij mij én de visie van mijn bedrijf past.
Kim Bakker
Zwangerschaps- , HSP- en persoonlijk coach
Coaching by Kim
jaar (levens)ervaring
Cappuccino's
Businesses geboost

Van jouw lange to-do lijst naar een virtueel verlanglijstje.

Team work makes the dream work.